Conferința RHD 2021 va fi un eveniment organizat ONLINE
RHD
Reg Icon Test

Bine ați venit

Dragi colegi, 
  
Plini de speranță și entuziasm , anunțăm cea de a 4a ediție  ROMANIAN HERNIA DAYS în 7-8 octombrie 2021, București.  
  
Cu ajutorul dumneavoastră și al lectorilor invitați continuăm tradiția “Octombrie = RHD”. 
  
 În același spirit entuziast, vor conferenția pe podiumul RHD celebrități ale chirurgiei parietale din Europa, Rusia, Columbia, India și USA, care vor prezenta tehnici chirurgicale de reconstrucție a peretelui abdominal, fiind fie înșiși autori ale celor mai moderne tehnici chirurgicale, fie autori ai ghidurilor de practică din chirurgia parietală, fie formatori în acest domeniu. 
  
Pentru că adesea ne confruntăm cu probleme, uneori dificil de rezolvat, am ales ca temă a conferinței: “Complicații și situații dificile în chirurgia parietală”. 
  
Ca și în anii precedenți, ediția RHD 2021 se dorește a fi un dialog între audiență și lectori atât pe parcursul celor 6 sesiuni de prezentări dar mai ales în sesiunea finală, intitulată sugestiv "What would you do?", sesiune în care vor fi prezentate cazuri de hernii inghinale și ventrale, față de care sunt invitați să își prezinte atitudinea atât experții, dar și participanții. 
  
 Nu va lipsi, desigur,  sesiunea de “Live surgeries”  - în care vor fi transmise în direct, din spitalul Medlife – Life Memorial Hospital, operații deschise și laparoscopice demonstrative, având posibilitatea de a interacționa cu echipele operatorii. 
  
 Așadar, nu uitați: zilele de 7 și 8 Octombrie sunt “ROMANIAN HERNIA DAYS” 
  
 Vă așteptăm! 

Dr. Victor RADU